I wanted to mention this project because it illustrates something important about my work, in relation to process.

When the corridor space I was commissioned to work with offered little inspiration, I looked to the adjacent spaces to help define its meaning in the project; as a bridge or connecting space.







© 2022. All rights reserved. Unless otherwise indicated, all materials on these pages are copyrighted. No part of these pages, either text or images may be used for any purpose other than personal use, unless explicit authorisation is given by Felix Bayley-Higgins. Reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means – electronic, mechanical or otherwise, for reasons other than personal use, is strictly prohibited without prior written permission.